Rabu, 2 Januari 2013

* I LOVE THE BEESING *


Hye-Hello-Assalamualaikum !

Myspace Picture Generator

Heyy gEng ^^ meyh singgah sini kejubb.. hehe..kite nak shOw awak sesuatu.. meyh
tengokk sini meyh.. Alolololo.. tOmeyy-tOmeyy.. jangan laa sombong sanggad..
Kite nak tunjukk awakk sesuatu yang sangadd kite minat lha.. hah tengokk tuhh !!

meyh like sini meyh ! >click here<


Ade lagy tau gambar diorang yang cun melecun, kiut memiut,, huhu !
tengokk dibawah tuhh. comel ken-ken.. haha

*Hopefully sanggaddkenn.. suatu hary nanti dapat jumpa korang, supaya dapat
tengokk bakat korang depan mata sendiri..insyallah..kalau Allah izinkan,
walaupun sekarang masih tak dapat jumpa lagy,,hOmm.. berdoa jea banyak-II..
Anyway,, suke laa tengokk lagakk korang,, walaupum masa practise tak serious..
tapy bila atas pentas korang dapat buat yang terbaikk.. gOod job guys..
* Btway.. selalu sokong korang tau.. Sumpahh excited sanggadd kalau bolehh jumpa.
bile la agaxnya boleyh datang terengganu pulakk?
Toink-toink.. k,la,, hope korang suke ea ! Erah doakan semoga success selalu..
Insyaallah.. Amin...
Sincerely : Shahirah Erah

Assalamualaikum.. ! =D

2 ulasan:

Mami berkata...

salam my dear auntie harap dlm block ni just ada gambar the beesings berempat je ya.... harap maaf jgn salah faham terima kasih kerana terus menyokong..... thanks

Nasuha berkata...

prnh dgr nyanyian mrk.