Selasa, 25 Disember 2012

Result "PMR" Erah !


Hye-Hello-Assalamualaikum !-->
Myspace Picture Generator

Sebelum tuhh.. nak tye korang ?? sape baru lepas Ex-PMR candidates !
hikkk-hikk.. lau gituu same la ite,
btway Acaaner korang punyer result mesti gempakk kenn !
otototot--> Kite punyee tak la sehebat korang kite dapat -->

Walaupu begituhh .. aku tak kecewa p0um because my daddy just targer me "3A"
ngeh-ngeh-ngeh.. tak la mengecewakan sangad kenn..my family poum suke jee heppy
endding lagy tau !

so menyanyi kuad-kuad la aku.. so much for my hepy endding .. haha !
ayahku nak bagy hadiah tapy aku pulakk .. kononnye menjuall mahall !
haha.. tapy aku tak mintak pape poum dengan my daddy tuhh..
tapy aku mintak I-pad dengan Abam Ery.. Hentohh ! nak bagy ke tidokk..
just waiting dye naikk darat jee.. sekarang ada dekadd laut.. !
sekarang poum just waiting-waiting-waiting lagy.. sebab kakak-kakak dengam abam-
abam yang lain belum kasi hadiah lagy.. so tunggu jee..
Tahun depan insyaallah,, posting dekad sekola lain pulakk..
now poum tengah searchin lagy.. nak pegy sekolah mane.. aku dah mintak dah
teknik niyy..

insyaallah boley kowt.. aku poum tak berapa yakin sangad, maklumla result tuhh..
setakat tuh je kan..
oke lahh.. ade masa kita boleyh share-share lagy ekk.. byyee ! sweet-sweet reader !

2 ulasan: