Selasa, 25 Disember 2012

* Segmen 3 Hari Kenali Kawan Baik " SyaZila & HusNa" *


*Hye-Hello- Assalamualaikum !*

Myspace Picture Generator

Jum pakat-pakat join ramai-ramai neyh ! ade hadiahh lagyy rugi tahu
tak join !>> Nak Join Tekan Dekat Barner tuhh <<


....>> URL IMAGE <<.... "http://i1243.photobucket.com/albums/gg555/husnaalyas/banner_zpsc3ec8984.jpg"
Okeyh ! kakak-kakak penganjur acara.. Erah sudahh melaksanakan segala syarat yg disuruh.. tak percaya ke?? isk-III ! sumpah , swearr deyhh ! udah kok semuanya,,,sekarang terserah kepada akak-akak panel juri aje.. kite hanya boleyhh sabar ajee menunggu kepytusan tuhh ! right... ! menang kalah adat permainan..kennn !
Follow-Follow , udah,, like-like poum udahh !
apalagy sihh.. dahh tinggal jejak dekat
cbox, shoutbox, dan berbagai box la..now just tinggal jawab soalan. !
Nama kawan baik : Noor Saidatul Akmar bt Sapri
Umur : 15 tahun bulan depan dah cukup 16 .. hehe
Tarikh lahir : 04 Januari 1997
Bersekolah di : Sekolah Menengah Kebangsaan Pulau Serai, Dungun, Terengganu
Sifat Yang saya suka tentang sahabat saya :
dya seorang yang comel, lucu , baik , !
dya amat memahami saya dalam setiap suka dan duka..
tak pernah segan untuk menegur kesalahan saya..
sebab buruk dan baik kami selalu bersama..
Sejak Bila berkawan ? :
Sejak kami di bangku sekolah rendah sampai saat ini
, detik ini, kami masih berkawan baikk ..
Kenangan paling kelakar :
Kenangan yang paling sukar nak dilupakan adalah
semasa saya dan Akmar pergi jalan-jalan naik motor
yang dibawak olehh saya sendiri,,saya tak sedar langsung
masa tuh rosak macam mana hentahh.. seharian kami pergi
jalan - jalan semua orang tengokk pelikk macam kami niy
pendatang asing..rupa-rupanya motor yang kami naik tuh
penutup bahagian depan motor tercabut alamakk ,,
mase tuhh malu gila doo.. banyangkan dan habis kampung kami round
sampai dekad rumah kema baru perasan..
Aduhh ! nak tercabut perut aku tergelak mase tuh..
that was memori yang tak dapat dilupakan sampai sekarang~
Ucapan untuk mY bestfriend :
Hopefuly , aku harap sangad persahabatan
kami niyy kekal sampai bila-bila sebab sahabat
sejati hanya ada 1 dalam seribu.. Nak remindkan
korang dalam hidup kita persahabatan amat penting
untuk kita memulakan hubungan dalam segala hal..
Dalam hidup kita memang ada namanya 'BEKAS KEKASIH'
tapi tidak pernah ada yang namanya "BEKAS SAHABAT"
kan ! renung-renungkan la.. hehe !
aku akan selalu doakan kau kawan, aku selalu support
kau dari belakang okeyhh !smile ulwayy !
* Dear Akak Syazila dan Husna Saya menyertai ini bukan untuk hadiah tapi sebagai berkongsi pengalaman dan untuk sekadar happy-happy , Insyaallah kalau ade rezeki ade la kenn ! k Bye --> Assalamualaikum !

6 ulasan:

syafika atilia berkata...

hi sis..dr segmen same..good luck sis

http://syafikaatilialadyboss.blogspot.com/2012/12/segmen-3-hari-kenali-kawan-baik-by.html

Shahirah Eyrah berkata...

oke ! tenggss atas sokongan !

Suue berkata...

Assalamualaikum and Holla! Sue singgah dr segmen sama and followed. Nak lawat sue tak? http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/segmen-3-hari-kenali-bestfriend-by.html
[Nak promote siket ye tuan tanah..]

Nak iPod tak? http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/wak-gelas-first-ga-2ndhand-ipod.html

Nak hadiah awesome? http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/fivers-hijabis-giveaway-by-mv.html

http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/year-end-first-ga-by-fnz.html

Nak join contest menarik? http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/contest-kind-of-boy-that-im-attracted.html

Nak happykan birthday girl tak? Jomlah.. http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/erin-kahars-birthday-d.html

Ni last ek? Nak asah bakat yang terpendam tu and tak tahu macam mana? http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/contest-love-story.html

K, bai! :D

Shahirah Eyrah berkata...

Insyaallah ada masa boleyh join..!

P E D O T berkata...

Dari segmen yang sama. jemput lawat blog saya. anyway, good luck ya!
http://pedotbunchet.blogspot.com/2012/12/segmen-3-hari-kenali-kawan-baik-by.html

Husnalyas berkata...

hai erah. thanks sudi join segmen kami. erah boleh check link erah ade atau x dalam senarai pserta. kalau x de, komen kat sane k. tq :) http://nursyazlia.blogspot.com/2012/11/new-look_15.html