Ahad, 16 Disember 2012

Just For Fun * LawaK jEnAka*

  • *sWeeT cOupLe

girl : If i feel bored, wat should i do honey??
boy : call me!
girl : If i feel sad?
boy : think of me!
girl : if i feel lonely?
boy : meet me!
girl : if i feel sleepy?
boy : dream of me!
girl : if i feel hurted?
boy : remember me!
girl : wat if i feel hungry??????
boy : REBUS MEEE !!!!!


  • *Kisah Si bapak & Si Anak
jayman: bertanya kepada bapanya... 
jayman: pak, betul ke make love tu best? 
bapak: haah, samalah best macam kamu korek hidung kamu! 
jayman: tapi betul ke org pompuan lagi rasa best? 
bapak: kalo kamu korek hidung, hidung kamu ke jari kamu yang rasa best? 
jayman: tapi kenapa org pompuan tak suka diperkosa? 
bapak: kalo kamu jalan2, tetiba ada org nak korek hidung kamu... 
kamu suka tak?! 
jayman: betul ke tak boleh buat tu masa datang bulan? 
bapak: kalo hidung kamu berdarah, kamu nak korek jugak ke?! 
jayman: kenapa org lelaki tak suka buat tu pakai kondom? 
bapak: kamu suka tak korek hidung masa pakai sarung tangan?! 
jayman: waaahhh... bapak ni pandailah! 
bapak : :) 

  • Kek sepeciall 
hari jadi adalah satu hari yang ditunggu2 oleh semua orang. memang usia meningkat semakin tua, tetapi kita tak sabar menunggu hadiah dari yang tersayang dan kawan2. kita biasanya meraikan dengan kek hari jadi yang hebat2. lagi hebat kalau ada manusia lain yang sudi sponsor kek hari jadi kita.

tapi kalau ada orang yangberikan kek hari jadi macam dibawah, sanggupkah kita terima ??


sape yg sponser kek ini kat akuu ! k0nfirm aku sumbatt dye dulu dalam lubang jamban ini lalu diflashh hidup-II
#hahaha~ sedappppnyee... yummmmyyy ~amacam nak tak

2 ulasan:

liya berkata...

best blog shira... (:

Shahirah Eyrah berkata...

Tenggss cun ! hopefully datang lagy neyh !